Op zaterdag 10 juni geef ik een yogaworkshop in de verbouwde schuur aan de Neushoornweg 23-2 in Kraggenburg of, bij mooi weer buiten op het grasveld, onder de kastanjebomen...

 

Ik ben Thérèse Herrman en bevoegd yogadocente. Wekelijks geef ik yogalessenDaarnaast ben ik violist in het Orkest van het Oosten, twee fantastisch mooie beroepen, die elkaar goed aanvullen.

 

De yoga, die ik beoefen is Kundaliniyoga, ook wel de moeder van de yoga genoemd, omdat ze de oudste vorm van yoga is. In deze yoga zitten alle onderdelen nog in een les verwerkt, zoals die van oudsher bij de yogi's werden gebruikt. (Het zingen van mantra's, het doen van een kriya (serie oefeningen), ademhalingsoefeningen en meditatie).

 

Kundalini betekent energie van het bewustzijn. Die energie heeft ieder mens in zich en met de yogaoefeningen, die we doen breng je die energie naar boven.

De oefeningen zijn meestal dynamisch, werken op je zenuwstelsel en je immuunsysteem, zorgen voor een goede balans tussen lichaam en geest door de afwisseling van inspanning en de daarop volgende ontspanning. Je wordt er sterker, soepeler en energieker van, en je kunt beter slapen.

 

Wees welkom bij deze yogaworkshop, waarin we o.a. reinigende oefeningen gaan doen.

Oefeningen om afvalstoffen kwijt te raken, maar ook om een helder hoofd te krijgen. We sluiten de les af met een zowel energiegevende als rustgevende ademhalingsmeditatie.

Ook zal ik wat vertellen over groen eten, chlorofylrijke groentes en fruit, die je door het eten daarvan energieker, lichter en fitter laten voelen.

Iedereen kan meedoen aan deze workshop, je hoeft geen ervaring te hebben met yoga.

Klik hier voor de flyer

 

Het programma op 10 juni ziet er als volgt uit:

Om 10.00 uur is iedereen welkom, we maken even kennis met elkaar onder het genot van thee en krentenbrood, om 10.30 uur starten we dan met de yogales en om 13.00 uur zal de lunch klaar staan, een heerlijke groene lunch, verzorgd door Piertje Feenstra.

Om 14.00 uur sluiten we af. Je kunt je inschrijven tot 3-6-2017.

De kosten bedragen €30,- voor de workshop én de lunch.

 

Wanneer: zaterdag 10.00 uur

Wie: voor alle yogaliefhebbers en diegenen die er kennis mee wil maken

Waar: Neushoornweg 23-2, Kraggenburg

Details

Prijs:

Per persoon

€ 30,00
per persoon
Niet op voorraad
Pinterest

Bijpassende activiteiten

Laatst door jou bekeken