Kunst van het Leven


Koop een ticket voor een inspirerende wandel- en kunstroute door het prachtige Waterloopbos. Laat je inspireren door bijzondere inspirators die hun unieke visie op -buitengewone locaties uit de doeken doen. Misschien wordt je uitgedaagd om vanuit een ander oogpunt naar alledaagse dingen te kijken als voeding en afval. Of hoe iemand in korte broek de Kilamanjaro bedwong en de ziekte van Krohn overwon, via de Wim Hof (The Iceman) methode. Laat je uitdagen en inspireren en kom zaterdag 4 juni naar het Waterloopbos. 


De Inspiratieroute tijdens Uit-jeTent is een wandeltocht door het bijzondere Waterloopbos, waar ooit wetenschappers beroemde bouwwerken zoals de havens van Rotterdam, Bankok, IJmuiden, Lagos en de Deltawerken testten op schaalmodellen. Deze inspirerende omgeving is nu het toneel voor vijf boeiende sprekers op een sinaasappelkistje die in een bos vol wereldveranderende geschiedenis uw blik verbreden, veranderen of op zijn minst even op een ander punt focussen. U wordt onderweg op allerlei manieren geprikkeld om mee te denken over een betere wereld. Wie zorgen er hier voor 'wereldverbeterende inspiratie'?

 

  •  
  • Muziek op locatie in het bos

 

Tijd: 1e wandeling start om 13.00 uur (bij voldoende aanmeldingen start de 2e wandeling om 13.30 uur.)

Locatie: Startpunt van de Havenroute door Waterloopbos 

Natuurmonumenten locatie Waterloopbos

Voorsterweg 36 Marknesse

 

Bijzonderheden: De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Er loopt een gids mee. 

Na afloop van de wandeling is er op het terrein van Natuurmonumenten bij het bezoekerscentrum nog een heerlijke snack uit de natuur. En onder het genot van een drankje kunt u verder praten over deze bijzonder inspirerende wandeling.

Details

Prijs:

Per persoon

€ 5,00
per persoon
Niet op voorraad
Pinterest

Bijpassende activiteiten

Laatst door jou bekeken