Uit-jeTent Festival

‘Schilderijen van luchten’ & prachtige verhalen

 

De Noordoostpolder is een uniek gebied. In de Noordoostpolder verblijf je, op de voormalige bodem van de Zuiderzee, in een van de meest veilige en schone stukjes Nederland. De drooglegging, de opbouw van een nieuwe gemeenschap, de restanten van een nog oudere geschiedenis in de vorm van het voormalige eiland Schokland, de kunst van het drooghouden van dit vruchtbare land, ze leveren prachtige verhalen op.

 

Uit-jeTent: 8-11 juni 2018

Vol trots presenteren wij onze activiteiten van de editie 2018, die van 8-11 juni wordt gehouden. We laten jou het verhaal van de Noordoostpolder beleven. Er zijn weer unieke kampeerplaatsen en op verschillende locaties door de polder vinden allerlei activiteiten plaats. Mogen wij je dit jaar weer verwelkomen?

 

Hoe kom ik er? 

De Noordoostpolder ligt centraal in Nederland en is met de auto gemakkelijk te bereiken. Komt u liever met het OV? Goede treinverbindingen brengen u tot Station Dronten of Lelystad Centrum waarmee u met de directe busverbindingen naar Emmeloord Centrum kunt reizen. Kijk voor meer informatie op de reisplanner.  Tijdens Uit-jeTent kun je op verschillende manier de festivalgebieden bezoeken, huur een fiets, dafje of kickbick. Liever hiking of skeeleren? Kijk voor meer informatie op VVV Noordoostpolder

 

Waar slaap ik? 

Mogelijkheden te over! Tijdens Uit-jeTent kun je kamperen op heel veel buitengewone plekken in de Noordoostpolder. De kosten hiervan varieren tussen de €15,00 (incl. toeristenbelasting en stroom) en de €10,- (Incl.toeristenbelasting excl. stroom, of beperkte mogelijkheden stroom etc.)

Slaapt u liever in een B&B of een hotel? Kijk dan ook eens op de site van de VVV Noordoostpolder.