Uit-jeTent Festival

Volgende editie Uit-jeTent

Uit-jeTent Festival 2017 8 t/m 12 Juni 


Wat is Uit-jeTent 

Uit-jeTent is hard op weg een fenomeen te worden in de Gemeente Noordoostpolder. Een jaarlijks terugkerend festival dat recreatiegebied Noordoostpolder promoot. Uit-jeTent is een festival dicht bij het DNA van de polderbewoners. Het DNA van de polder begint bij de ontginning. Ooit maakte Ingieur Lely een tekening over hoe de polder, het nieuwe land, er uit moest gaan zien. Uit-jeTent is een buitengewoon festival voor iedereen op het nieuwe land waar je je eigen programma kunt tekenen. Wij dagen iedereen uit plaats te nemen op de meetstoel en je eigen festival samen te stellen. Van activiteit tot verblijf.

 

Hoe kom ik er? 

De Noordoostpolder ligt centraal in Nederland en is met de auto gemakkelijk te bereiken, kijk voor meer informatie op VVV NoordoostpolderKomt u liever met het OV? Goede treinverbindingen brengen u tot Station Dronten of Lelystad Centrum waarmee u met de directe busverbindingen naar Emmeloord Centrum kunt reizen. Kijk voor meer informatie op de reisplanner.  Tijdens Uit-jeTent kun je op verschillende manier de festivalgebieden bezoeken, huur een fiets, dafje of kickbick. Liever hiking of skeeleren? Kijk voor meer informatie op VVV Noordoostpolder

 

Waar slaap ik? 

Mogelijkheden te over! Tijdens Uit-jeTent kun je kamperen op heel veel buitengewone plekken in de Noordoostpolder. De kosten hiervan varieren tussen de €15,00 (incl. toeristenbelasting en stroom) en de €10,- (Incl.toeristenbelasting excl. stroom, of beperkte mogelijkheden stroom etc.)

Slaapt u liever in hotel? Kijk dan eens op de site van de VVV Noordoostpolder.