Speciale Actie: Kampeer voor NOP

Uit-jeTent geeft 10 kampeerplaatsen weg! 

 OP=OP!

 

fbpost facebook actie 2 halen

 

Boek als inwoner van de gemeente Noordoostpolder een kampeerplaats tijdens het Uit-jeTent weekend van 8 – 12 juni 2017 en je hebt recht op een gratis kampeerplaats voor iemand die woonachtig is buiten de polder.

 

Uit-jeTent wil heel graag dat iedereen kennis maakt met ons buitengewone nieuwe land. Van activiteit tot verblijf. Met deze actie hebben de bewoners van de Noordoostpolder de gelegenheid om familie, vrienden en kennissen uit te nodigen een weekend met hen door te brengen bij ons op de zeebodem. Uit-jeTent biedt tal van leuke activiteiten om samen aan deel te nemen.

 

Wie kunnen boeken? Dit zijn de inwoners van gemeente Noordoostpolder met een adres (postcode) in de polder.

 

De actie geldt voor twee kampeerplaatsen voor één nacht met maximaal 6 personen per plaats op een kampeerlocatie naar keuze. De kampeerplaats is uit te zoeken op deze website bij Boek een overnachting. U betaald slecht het tarief voor één kampeerplaats!

 

Wilt u gebruik maken van deze actie neem dan contact op met Uit-jeTent en stuur een mail naar info@uit-jetent.nl Hierbij graag vermelden voor wie u wilt boeken met naam, adres en postcode.

 

De eerste 10 complete reacties worden beloond.