Gratis activiteiten tijdens Uit-jeTent

Entree Haak- en Breipicknick bij Buitengewoon Creatief
Entree Foodfestival

Entree SING A SONG@ THE GARDEN 
Open Tuinen, met plantverkoop voor het goede doel
Gezellige proeverij fruitbedrijf en stokerij Verhage
Egeländer campingconcert van de Toutenburgher Muzikanten, blaaskapel uit Vollenhove met Duitse, Oostenrijkse en Tsjechische volksmuziek.
Minibraderie en gezellige Oudhollandse avond met muziek op recreatiepark de Voorst
Waterkanon schieten voor kids, aansluitend op het Bourgondisch bosontbijt

Wandeling langs de kunstschilders in het Kuinderbos

Sportieve wandeling Kraggenburg georganiseerd door Aromana
Sportieve racefiets toertocht Kraggenburg georganiseerd door Aromana

Zaterdag 10 Juni Sing a Song @ the Garden

 Na het succes van voorgaande twee jaar vindt op zaterdag 10 juni de derde editie plaats van Sing a Song @ the Garden. Sing a Song leerlingen van Jan Groot Muziek treden op met popsongs waarbij ze zingen en zichzelf begeleiden op piano. Verder staan optredens gepland van vocalgroep 4Vocals en enkele oud-leerlingen. Dit jaar is gekozen voor een samenwerking met Uit je Tent. Sing a Song @ the Garden is één van deze activiteiten de Route 8317 Ontdek Mondriaan

 

 De samenwerking met Uit je Tent heeft tot gevolg dat het programma extra lang is. Er zijn dan ook diverse mini-concertjes te beluisteren van leerlingen die meerdere nummers doen. Uitgebreide programma-informatie is te vinden op www.jangrootmuziek.nl.

 

Sing a Song @ the Garden vindt plaats in de tuin. Er valt dus veel meer te genieten dan alleen muziek. Ga eens naar het rozenterras met de heerlijk geurende rozen. Of geniet van het altijd boeiende leven in de vijvers en de zacht-klaterende waterval. Geniet van het uitzicht op het verliefdenbankje dat op een afgelegen plekje staat. En natuurlijk zijn er bloemen en planten die bloeien. Of ga gewoon voor de gezelligheid even 'een terrasje pakken'. Alle gegevens op een rijtje: Sing a Song @ The Garden Lokatie: de tuin van Jan Groot Muziek, Zwartemeerweg 32b, Kraggenburg Datum: zaterdag 10 juni 2017

 

Entree gratis Er zijn doorlopend optredens tussen 11.00 en 18.00 uur. Bezoekers die zelf een stoel meenemen zijn er zeker van te kunnen zitten.