Schilder Kunstwedstrijd in het Kuinderbos

Flyer Kunstwedstrijd Kuinderbos

Het Kuinderbos wordt een Kunstigbos.

Amateurschilders pakken hun materialen op om het Kuinderbos op hun eigen creatieve wijze vast te leggen. De kunstenaars krijgen van Staatsbosbeheer een schildersdoek uitgereikt en zij nemen plaats langs de wandelroute rondom de Kuinderplas en bij de Oude Haven. Gedurende deze dag kan het publiek de route bewandelen om zo de creatievelingen aan het werk te  zien.

 

Op zaterdag 15 juli zullen de prijzen uitgereikt worden. Dit gebeurt tijdens het unieke paardenevenement Eventing in het Kuinderbos. De door een vakjury beoordeelde werken worden daar ook geëxposeerd. Het door Staatsbosbeheer ter beschikking gestelde prijzenpakket zal onder andere bestaan uit een boslunch voor 25 personen inclusief een bolderwagenrit.

Wiemer Haagsma mag namens de Gemeente als verjaardagscadeau ter ere van “Buitengewoon Noordoostpolder 75 jaar droog” één van de werken uitkiezen om op het gemeentehuis te hangen. De overige werken zullen geveild worden en de opbrengst komt ten goede aan de picknickbanken rondom de Kuinderburcht.

 

Wie: Amateurschilders

Wanneer: zaterdag 10 juni, tussen 9:00 en 16:00 uur

Waar: Camping de Veenkuil / Kuinderplas, Hopweg 21, 8314 PX Bant
Tel.: 0527 23 17 06

 

Voor meer informatie en/of opgave neem contact op met boswachter Harco Bergman op h.bergman@staatsbosbeheer.nl of 06-54957406.