Heerlijk relaxed kamperen bij Aromana in Kraggenburg. In de zuidoost hoek van de Noordoostpolder ligt tussen de appel- en perenboomgaarden de 5600 meter grote parktuin van Aromana, beschut gelegen en in Engelse stijl aangelegd met als kers op de taart een grote natuurlijke zwemvijver. In de tuin zijn diverse borders en terrassen aangelegd. Je kan altijd een schaduw plekje vinden (als de zon schijnt) en in de tuin lopen kippen, poezen en een hond los. Ook dit jaar staat het tuinhek van Aromana open voor kampeerders. Zelf al jaren genietend van de zon op de huid staat onze tuin dit jaar weer open.

 

Bijzonderheden: Slapen in/onder de piramide is mogelijk, reserveer deze optie via de mail. Bij Aromana Natuurgeneeskunde worden behandelingen ter voorkoming, vermindering en genezing van diverse kwalen en ongemakken gegeven. Een deel van de gebruikte therapieën is gebaseerd op eeuwenoude rituelen uit Hawaii. Wilt u hier meer over weten? Bekijk hiervoor de eigen website van Aromana. 

 

Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer en gastvrouw stellen hun terrein beschikbaar. Dit doen zij om samen met Uit-jeTent ons gebied de Noordoostpolder te promoten.


Klik hier voor meer informatie over Aromana

 

Aromana

Hertenweg 12
8317 PN Kraggenburg
0527 252550

 

E-mail

www.aromana.nl

Vrij - Zat

Details

Prijs:

Per standplaats per nacht

€ 15,00
per standplaats per nacht
Niet op voorraad
Pinterest

Bijpassende activiteiten

Laatst door jou bekeken