De Strandhoeve is een erg diverse locatie, met een partycentrum, activiteitencentrum, groepsaccommodatie, Bed&Breakfast én tijdens Uit-jeTent camper kampeerplaatsen. 
Op de grens van Flevoland en Overijssel ligt het bedrijf in een prachtig gebied, met aan de ene kant de Noordoostpolder en de andere kant het Nationaal park Weerribben en Wieden. Tijdens Uit-je Tent gebeurt er veel aan deze kant van de polder. Naast dat De Strandhoeve als activiteitencentrum een aantal spannende en leuke activiteiten voor jong en oud organiseert, vindt u binnen 2 kilometer een DubbelNOPeen wijngaard, een bloemenpluktuin, diverse boerderijwinkels en het havenstadje Blokzijl
Daarnaast kunt u heerlijk wandelen en fietsen, zelf geen fietsen mee? U kunt ze bij ons huren. 

 

Bijzonderhden: U kunt bij De Strandhoeve ook een ontbijt reserveren, voor € 12,50 krijgt u een ontbijt met heerlijke biologische en/of streek producten. Kinderen onder de 4 jaar ontbijten gratis mee met de ouders. Stuur een e-mail naar info@destrandhoeve.nl om te reserveren voor het ontbijt.

Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer en gastvrouw stellen hun terrein beschikbaar. Dit doen zij om samen met Uit-jeTent ons gebied de Noordoostpolder te promoten.


Voor meer informatie over De Strandhoeve. 

 

De Strandhoeve Adventures
Uiterdijkenweg 59
8372 VL Baarlo (Marknesse)
0527 203791

 

E-mail

www.destrandhoeve.nl

Don - Vrij

Details

Prijs:

Per standplaats per nacht

€ 15,00
per standplaats per nacht
Niet op voorraad
Pinterest

Laatst door jou bekeken