Kom tijdens Uit-jeTent naar festivalgebied Buitengewoon Creatief en ervaar kamperen met hotel luxe bij het oudste familiehotel van de Noordoostpolder. Hotel van Saaze biedt heel veel mogelijkheden voor de kampeerder. Vanuit het hotel heeft u vele mogelijkheden om de polder te ontdekken. Verschillende knooppuntroutes komen langs het hotel. Het Voorsterbos ligt tegenover het hotel. Hier kunt u wandelen, nordic walken en hardlopen. Een heerlijk vers ontbijtje, kunt u bestellen op de dag van aankomst. Lekkere warme broodjes, gekookt eitje van onze eigen scharrelkippen, jus d’orange, vers fruit, yoghurt, melk en allerlei soorten beleg. Vanaf 8.00 uur tot 10.00 kunt u ontbijten. Tijdens het Uit-jeTent Festival zijn er veel activiteiten in de omgeving van Kraggenburg. Houd je van breien of haken? Dan kun je tijdens Uit-jeTent je hart ophalen bij Hotel Van Saaze in Kraggenburg. Op zaterdag is er een markt van brei- en haakproducten. 

 

Tijdens het Uit-je Tent festival is er een muzikaal en creatief programma in en rond Hotel van Saaze. Voor mee info klik hier

 

Bijzonderheden: Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer en gastvrouw stellen hun terrein beschikbaar. Dit doen zij om samen met Uit-jeTent ons gebied de Noordoostpolder te promoten.

 

Klik hier voor meer informatie over Van Saaze

 

Hotel Van Saaze
Dam 16
8317 AV Kraggenburg
0527-252353

 

E-mail

www.hotelvansaaze.nl

Vrij - Zat

Details

Prijs:

Per standplaats per nacht

€ 15,00
per standplaats per nacht
Niet op voorraad
Pinterest

Laatst door jou bekeken