Op slechts enkele kilometers afstand van Emmeloord vind je onze eenmalige camping midden in het prachtige polderlandschap met een weids uitzicht over de velden en ingezaaide akkers. De kampeerplaatsen liggen in de oude schapenweide. De weide ligt rondom onze tuin van plm. 4000 m², net buiten de windsingel. In de tuin kan gewandeld worden en je kunt even lekker relaxen op één van de terrasjes. De camping is een mooie startplek voor uitstapjes in de omgeving, je kunt hier ook heerlijk wandelen en fietsen. Op korte afstand vind je: kwekerij Stolwijkfruitbedrijf Hoekstra, landwinkel Verhagede Orchideeën Hoeve, het Kuinderbos, zwem- en recreatie plas WellerwaardGolfclub Emmeloord. We verwelkomen je graag tijdens dit bijzondere weekend!

 

Bijzonderheden: Er is ook plaats voor enkele campers op ons verharde terrein (zie camperplekken). Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer en gastvrouw stellen hun terrein beschikbaar. Dit doen zij om samen met Uit-jeTent ons gebied de Noordoostpolder te promoten. 


De tuin is  op 9-10-en 11 juni open van 10.00 tot 17.00 uur, gratis toegang.Als extra activiteit is er dit jaar weer onze planten verkoop voor het goede doel. In en om de plantenkas vind je een grote collectie planten en stekjes uit eigen tuin, de opbrengst hiervan gaat dit jaar naar ........

 

Klik hier voor meer informatie over Lancaster Garden.

 

Ank en Harri Nienhuis
Lindeweg 6
8305AM Emmeloord
0527 699409

 

Email

Vrij - Zat

Details

Prijs:

Per standplaats per nacht

€ 15,00
per standplaats per nacht
Niet op voorraad
Pinterest

Laatst door jou bekeken