Natuurkampeerterrein de MIG bij Netl de Wildste Tuin

Wil je lekker midden in de natuur kamperen? Ga dan staan op Natuurkampeerterrein de Mig van Netl de Wildste Tuin. Dit kampeerterrein volgt de richtlijnen van de Stichting de Groene Koepel en is opgenomen in het groene boekje. Door de Wildste Tuin loop je zo het Voorsterbos in, van goede buur Natuurmonumenten. Het Voorsterbos, met Waterloopbos, is bijna 1.000 hectare en 70 jaar oud.

 

Maak je eigen kampvuurtje. Brandhout is te koop in de buurt van het sanitairgebouw. Bij de kampeerplekken vind je ook mini kruidentuintjes. Pluk verse kruiden naast je tent voor een kopje thee, een soepje of ander eigen gerecht.

 

Bijzonderheden: Kampeerders hebben vrij toegang tot dagrecreatiepark Netl met zwemstrandjes, bamboejungle, strandpaviljoen, modderglijbaan en avontuurlijk speellandschap.

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan bij Netl de Wildste Tuin.

Auto’s kunnen niet op het natuurkampeerterrein komen. Er is een parkeerplaats voor auto’s in de buurt van de kampeerplekken, Hier staan paar bolderkarren om spullen naar de plek te brengen, voor gemeenschappelijk gebruik.

 

Netl de Wildste Tuin

Leemringweg 19

8317 RD Kraggenburg

0527-203043

 

Email

Website

Vrij - Zat

Details

Prijs:

Per standplaats per nacht

€ 15,00
per standplaats per nacht
Niet op voorraad
Pinterest

Laatst door jou bekeken