Slapen in een kabouterhuisje

 

Gezellige familiecamping met veel kinderfaciliteiten bij vissersplaats Urk en nabij het IJsselmeer. Op een heerlijke rustige plek, middenin een bos- en natuurrijk decor en vlakbij de vissersplaats Urk en het Ijsselmeer ligt Vakantiepark ’t Urkerbos. Hier kunt u nog uren lang wandelen, fietsen of genieten van het strand en van watersport. Op het vakantiepark is veel te doen, zoals zwemmen in het zwembad, relaxen op het terras bij onze sfeervolle horeca, de manege biedt verschillende activiteiten, maar ook de speeltuin en dierenweide is een ideale plaats voor ontspanning.

 

Vakantiepark ’t Urkerbos heeft onder andere kabouter trekkershuisjes in de verhuur. Ideaal voor een kort verblijf. In het 4-persoonshuisje zit 1 tweepersoonsbed en 2 éénpersoonsbedden. Overdag kunt u Urk en de omgeving verkennen en ’s avonds in het huisje slapen. In de huisjes is geen kookmogelijkheid. Voor sanitaire voorzieningen kunt u terecht in het nabijgelegen sanitairgebouw.

 

Bijzonderheden: ook zijn er enkele 2-persoons trekkershuisjes te huur. Neem hierover contact op met Vakantiepark t Urkerbos.

In het huisje is ruimte voor maximaal 4 personen.

 

 

Prijs: €45 per nacht

 

 

Wanneer: Vrijdag 8 juni tot en met maandag 11 juni

Wie: Voor iedereen

Waar: Vakantiepark ‘t Urkerbos

Bijzonderheden: neem zelf je slaapzak en handdoek mee

 

Vakantiepark 't Urkerbos

Vormtweg 9

8321 NC Urk

0527 687775

 

E-mail:

Website: 

Vrij - Zat

Details

Prijs:

Per standplaats per nacht

€ 45,00
per standplaats per nacht
Niet op voorraad
Pinterest

Laatst door jou bekeken